Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ευζώνων 19, Θεσσαλονίκη

Μέθοδοι πληρωμής

1. Πιστωτική Κάρτα

 

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν γίνεται μέσα στο scarpediem.gr. Συγκεκριμένα μόλις ο αγοραστής συμπληρώσει τη φόρμα παραγγελίας μεταβαίνει για την πληρωμή στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank, που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφάλειας 3-D Secure της Cardlink,  συμμορφούμενος και ακολουθώντας τις οδηγίες της εν λόγω ιστοσελίδας. Στη σελίδα της Eurobank συμπληρώνει τη σχετική φόρμα με το όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο αριθμό CCV. Το scarpediem.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη.

 

Αποδεκτές είναι οι κάτωθι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Visa, Mastercard, American Express , Diners

 

2. Αντικαταβολή

 

Ο αγοραστής μπορεί να πληρώσει τα παραγγελθέντα προϊόντα κατά την παραλαβή του προϊόντος στην διεύθυνσή του καταβάλλοντας το τίμημα στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών courier, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του scarpediem.gr. Στην  περίπτωση αυτή επιβαρύνεται με τα έξοδα της αντικαταβολής τα οποία είναι 2.5 ευρώ.

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Ο αγοραστής μπορεί να καταβάλλει το τίμημα για το προϊόν/-ντα που αγόρασε καθώς και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η επιχείρηση με τα κάτωθι στοιχεία:

 

IBAN: GR 1502601220000490200506212
Bic: ERDKGRAA
Eurobank
Καλλιρρόη Ασκαριδου του Χαράλαμπου

 

Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης ο αγοραστής πρέπει να αναγράψει στο καταθετήριο τον κωδικό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό του. Σε περίπτωση που ο αγοραστής δεν πραγματοποιήσει την κατάθεσή του εντός 5 εργασίμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος η παραγγελία θα ακυρώνεται.

 

Ο αγοραστής μπορεί να καταβάλει το τίμημα της παραγγελίας σε οποιαδήποτε τράπεζα, που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking.

 

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω εμβάσματος από άλλη τράπεζα ο αγοραστής αναλαμβάνει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος.

 

Η διαδικασία αποστολή της παραγγελίας ξεκινάει εφόσον εμφανιστεί το κατατεθέν / μεταφερθέν ποσό στον λογαριασμό της επιχείρησης.